Menu Sluiten

Totaalaanneming Renovatie

U zoekt een partner voor uw nieuwbouwkantoor, winkelinrichting, renovatie of afwerking? Wij bouwen met onze handen en ons hart.

Wij creëren uw comfortzone

Group Jansen biedt totaalpakketten aan voor de specifieke marktsegmenten offices, health & cleancare, retail, leisure en tunnels. Hierbonder vindt u een gedetailleerd overzicht van alle sectoren waarin Group Jansen actief is.

Group Jansen is actief in verschillende domeinen. U kan bij ons terecht voor een totaalaanneming en/of – renovatie of wij zorgen voor de algemene binnenafwerking van uw project. Ondertussen mogen we ons specialisten noemen in het bouwen van cleanrooms en operatiekwartieren.

Group Jansen biedt ook eigen producten aan. Vanuit onze productiehallen in de Benelux leveren wij u graag onze verhoogde vloeren, gefabriceerde gipskartonelementen, verplaatsbare wanden, KAY intelligente plafondsystemen en clean-solutions tegen COVID-19 aan.

Bij Group Jansen leggen we de lat hoog. Onze 600 professionelen doen er elke dag alles aan om onze ambitieuze opdracht in praktijk te brengen en onze doelstellingen te halen. Met succes, en met sprekende resultaten tot gevolg.

00146260014626

Informatie over totaalaanneming renovatie:

Naast de algemeen gekende projecten omvat totaalaanneming renovatie ook de installatie van nieuwe apparatuur en onderdelen. Dit omvat alle aspecten van het proces, van de structuur tot de bekleding en de externe afwerking. Onderaannemers worden experts in hun vakgebied en worden gemotiveerd door productprestaties. Daarom zijn de totale bouwkosten lager als deze diensten door een specialist worden uitgevoerd. Tenslotte zijn de kosten van de totale bouwtoeslag lager als de huurder de aannemer uit eigen middelen betaalt.

.

More info

tags: Totaalaanneming Renovatie – Totaalconcepten Bouw – Totaalconcepten Renovatie – Totaaloplossing Nieuwbouw – Totaaloplossing Verbouwing – 

Wenst u meer info over totaalaanneming renovatie kijk dan vlug op https://www.groupjansen.com/nl/ | Totaalaanneming Renovatie

Hvac | Onderhoud | Renovatie | Brandveiligheid | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Totaalaanneming renovatie

en home realisations activities careers contact us nl home realisaties activiteiten jobs contacteer ons en nl home realisaties activiteiten jobs contacteer ons menu more child bouwprojecten een greep uit onze bouwprojecten nieuwbouw met wooneenheden ruwbouw amp dakwerken particulier sleutel op de deur architectuur ruwbouw afwerking eengezinswoning particulier renovatie sanitaire blokken raad van de vlaamse gemeenschapscommissie renovatie melkhuisje tot pop up zomerbar stad vilvoorde renovatie appartement priv aanbouw boven garage voor badkamer totaal contract particulier aanbouw boven garage voor slaapkamer ruwbouw priv nieuwbouw sanitair gebouw voor school totaal contract totale renovatie.

menu home iqbouw nieuwbouw renovatie projecten realisaties contact bouwen en renoveren op maat met n totaalaannemer project compteka kumtich benwoningen te koop vanaf . nieuwbouw het is belangrijk om bij nieuwbouw vanaf de eerste dag de juiste keuzes te maken. Iqbouw staat u hier met raad en daad bij totaalaanneming renovatie offerte aanvragen Renovatie bij renovatie is een goede cordinatie van groot belang. Iqbouw heeft jaren ervaring in het leiden van een verbouwing. Projectontwikkeling iqbouw is de juiste partner om u te begeleiden en een voorstel op maat uit te werken voor uw project zodat u de maximale waarde eruit kan halen. Referentie oliviers hendrickx tienen verbouwing voorjaar zomer we hebben een oud rijhuis gekocht met de bedoeling om dit later naar onze smaak en noden te renoveren…. Referentie goossens horevoets landen nieuwbouw in februari werden wij fiere eigenaars van een bouwgrond. Een lap grond zegt op zich niet erg veel… Referentie knippenberg poelmans moderne aanbouw kuringen tien jaar geleden bouwden we onze woning De toekomst over totaalaanneming renovatie We waren zelf bouwheer zochten alle verschillende stielmanne.

Vragen over Totaalaanneming renovatie

home over ons kraanverhuur activiteiten projecten contact activiteiten overzicht timmerwerken hellend dak plat dak velux renovatie gevelbekleding isoleren totaal aanneming renovatie of het nu gaat over een particuliere woning of een beschermd monument elke renovatie zullen wij met de grootste zorg uitvoeren. We kunnen een historische woning zijn glorie teruggeven en we kunnen een woning er totaal anders laten uitzien. Elke job kunnen we aan maar in het renoveren van woningen blinken we uit. Renovatie is onze specialiteit wat anderen niet durven omarmen wij met volle overtuiging. Indien het gaat over een gebouw dat is geclassificeerd als beschermd monument zullen wij nauw samenwerken met zowel de aangestelde architect als het orgaan erfgoed. Bij een beschermd monument dient alles hersteld of vervangen te worden op juist dezelfde manier als het voordien was. Als het gaat over timmerwerken halen we de oude methodes van verbindingen van onder het stof en passen we deze toe zodat het niet meer.