Menu Sluiten

Verouderde Dakbedekking

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Dakrenovatie – Kleine Dakrenovaties – Dakconstructie Vernieuwen – Velux Vervangen – Dak Renoveren Antwerpen – 

Wenst u meer info over verouderde dakbedekking kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Verouderde Dakbedekking

Isolatie | Renovatie | Zonnepanelen | Dakwerken | Duurzame Energie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Verouderde dakbedekking

spring naar inhoud gyprocwerken inkorten en afhangen van een buitendeur waarom kiezen voor epdm dakbedekking hoe herken ik een vochtprobleem verschil tussen een gewone dakkapel en een sleepdakkapel cvketel merken bouwhandel bouwhandel het adres voor en advies over bouwproducten home blog cvketel merken pvc ramen verhuislift huren gewone of sleepdakkapel hoe herken ik een vochtprobleem contact schapenwol isolatie dubbel glas trapbekleding houten trappen prijzen bestrating chapewerken zonneschermen zoeken naar vocht in binnenmuren vocht in uw binnenmuren is n van de meest vervelende problemen die kan ontstaan in uw eigen huis. Er zijn meerdere oorzaken aan te wijzen die dit probleem kunnen veroorzaken. Gelukkig zijn er tevens een hoop oplossingen die u van dit probleem af kunnen helpen dan wel vocht in binnenmuren in zijn geheel kunnen voorkomen verouderde dakbedekking verdient geld voor jou Hieronder worden eerst de meest voorkomende oorzaken beschreven die er toe leiden dat vocht in uw binnenmuren geraakt. Hierna worden de oplossingen voor vochtproblemen in detail besproken..

home dakwerken verbouwingswerken karweiwerken contact dakwerken en dakisolatie door dakwerken cuyvers uit stabroek kapellen en brasschaat platte daken schuine daken nieuwe pannen of een complete nieuw dak. Bij dakwerken cuyvers uit stabroek weten we er wel raad mee. Wij zijn specialist op het gebied van dakwerken verbouwingswerken en karweiwerken. Je kunt bij ons terecht voor dakwerken ook platte daken plaatsing van dakbekleding of asfalt dakisolatie naast het plaatsen van een nieuw dak kun je ook op ons rekenen voor zinkwerken dakgootbekleding pannen en leien. We werken echter nieacutet met epdmdakbedekking gratis offerte aanvragen dakwerken en platte daken als je dak gerepareerd of vervangen moet worden dan is het prettig als dat van een leien dakje gaat Enige toelichting over verouderde dakbedekking Verouderde platte daken worden gevoeliger voor lekken met soms waterschade in je huis tot gevolg. Laat het zover niet komen en neem contact met ons op. Wij verzorgen dakwerken in stabroek maar ook dakwerken in kapellen brasschaat en .

Kennis over Verouderde dakbedekking

nl en fr materialen maatwerk realisaties voorstelling contact architecturaal dakbedekking schouwen stenen vloeren houten vloeren meubilair tuinobjecten varia naam email telefoon bericht more info nieuw verouderde blauwe steen alle rechten voorbehouden site door crossmark.be .