Menu Sluiten

Velux Vervangen

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Dakrenovatie – Kleine Dakrenovaties – Dakconstructie Vernieuwen – Velux Vervangen – Dak Renoveren Antwerpen – 

Wenst u meer info over velux vervangen kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Velux Vervangen

Isolatie | Zonnepanelen | Dakwerken | Duurzame Energie | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Velux vervangen

samdakwerkenvanhooren.be volg ons op facebook over ons beurzen realisaties wat we doen premie nodig werkwijze contact gratis offerte home wat we doen premie nodig werkwijze contact gratis offerte over ons beurzen realisaties ontmossen coating dakisolatie bovendaks isoleren velux dakramen hellende daken platte daken groendaken hellende daken van nieuw dak tot renovatie en herstellingheeft u nood aan een nieuw dak moet de dakbedekking van uw hellend dak vervangen of hersteld worden dakwerken vanhooren plaatst nieuwe hellende daken van a tot z of vervangt uw oude dakbedekking volledig of gedeeltelijk met keramische of betonnen dakpannen of leien naar keuze. U kan ook bij ons terecht voor reparaties aan het dakgebinte en onderdak gebroken of losgeraakte dakpannen door storm of vriesschade het vervangen van zinkwerk en dakgoten of een renovatie van uw schouw of schoorsteen. Meer licht nodig in uw zolderruimte wij zorgen voor uitsparingen in uw dak en plaatsen velux dakramen vervangen oude dakvensters of voegen dakkapellen toe aan uw dakconstructie. Dakw.

home diensten prijzen laatste nieuws referenties zakelijk agenda contact van vliet dakvensters voor velux dakvensters moet u bij van vliet zijn goedkope dakramen wie wil dat nou niet maar prijs kwaliteit moet wel in verhouding staan. Wij proberen er naar te streven om zo goedkoop mogelijk een goed product te leveren velux vervangen informatie inwinnen Maar wat krijg u daarvoor terug een a kwaliteit dakraam van velux type ggl wit afgelakt grenen veiligheid hr glas of ggu standaard met veiligheid glas per . Al jarenlang marktleider in nederland. Deskundig advies over onze producten. jaar garantie op de dakramen vanuit velux. Montage van het dakraam in overleg. Op vrije dagen bijvoorbeeld wie bieden een allin prijs. Dakraam dakgoot tocht dicht maken en aftimmeren. Geen voorrijkosten of extra kosten om dakpannen te slijpen. jaar ervaring in het monteren van dakvensters. Plaatsing door heel nederland Wat omvat velux vervangen Vervangen oud dakraam dakraam almere dakraam purmerend dakraam woerden dakraam schoonhoven al meer als jaar lang zorgen wij voor zon lucht en l.

Het laatste nieuws over Velux vervangen

realisaties over ons isolatiepremies contact privacy pagina bestaat niet bel n maak meteen uw afspraak dakrenovatie dakisolatie overzetdaken dakgoten ramen nieuwe daken dakgoten ramen wij klaren de klus zoekt u een dakwerker die uw dakgoten of afvoerbuizen vernieuwt en of dakramen koepels of lichtstraten plaatst dan bent u bij dakwerken van kreij aan het juiste adres. Ook het maken afwerken en bekleden van dakkapellen behoort tot ons vakgebied. Het vervangen van dakgoten en plaatsen van dakramen is altijd mogelijk in combinatie met een grotere dakrenovatie. Dakgoten vervangen van uw bestaande versleten bakgoten door nieuwe bakgoten of hanggoten vervangen van uw huidige versleten hanggoten en afvoerbuizen dakvensters koepels en lichtstraten plaatse.