Menu Sluiten

Dakrenovatie Provincie Antwerpen

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Dakrenovatie – Kleine Dakrenovaties – Dakconstructie Vernieuwen – Velux Vervangen – Dak Renoveren Antwerpen – 

Wenst u meer info over dakrenovatie provincie antwerpen kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Dakrenovatie Provincie Antwerpen

Renovatie | Zonnepanelen | Isolatie | Duurzame Energie | Dakwerken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Dakrenovatie provincie antwerpen

kerkstraat massenhoven infodakwerkenvandervelden.be home hellende daken platte daken gevelbekleding contact dakwerken van der velden in massenhoven provincie antwerpen een specialist in hellende daken platte daken of gevelbekleding vraag vrijblijvend uw offerte op maat hellende daken nieuw hellend dak dakrenovatie dakisolatie en dakherstellingen op hellende daken van hoog niveau. Meer over … Platte daken platte daken met epdm of roofing plaatsen vernieuwen isoleren en herstellen. Topkwaliteit. Meer over … Gevelbekleding gevelbekleding met hout leien of sidings. Ook gevelisolatie en een allinone systeem isofinish meer over … Dakwerken van der velden een sterke reputatie op daken en gevels zoekt u een ervaren dakdekker in massenhoven of elders in de provincie antwerpen dakwerken van der velden levert topwerk in hellende daken platte daken en gevelbekleding zowel in nieuwbouw als renovatie. Ook als de nood het hoogst is … Stormschade geleden een lek in uw dak bel meteen naar dakwerken van der velden in massenhoven of verd.

gratis offertes ontvangen aanvragen home dakwerkengids dakwerken prijzen dakrenovatie dakherstelling gratis offertes algemene dakwerken op zoek naar een dakdekker vakwerk tegen scherpe prijzen dakwerker gezocht via ons vind je snel een erkend dakdekker dakrenovatie provincie antwerpen lijst Dakwerken offertes de offertes zijn vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast. Vergelijk bespaar vergelijk gratis offertes amp bespaar gecadak dakwerken tegen scherpe prijzen op zoek naar een dakdekker om jouw dakwerken uit te voeren is je huis aan een flinke dakrenovatie toe of zoek je met spoed een dakwerker voor het uitvoeren van een dakherstelling voor deze en andere dakwerken kun je best gebruik maken van onze gratis offerteservice wij zijn een netwerk van dakwerkers werkzaam in heel vlaanderen. Als jij het offerteformulier invult krijg je zo snel mogelijk de prijsopgaven van maximaal dakdekkersbedrijven uit je eigen regio. Kies de dakwerker met de laagste kostprijs en profiteer zo van scherpe prijzen zo ben je dankzij ons netwerk altijd verzekerd van de be.

Kennis over Dakrenovatie provincie antwerpen

times home loodgieter sanitair renovatie over ons contact toggle navigation loodgieter ontstopping sanitair rioleringswerken cv dakwerken problemen komen nooit op een goed tijdstip. Gelukkig kunt u rekenen op onze depannage service. Afspraak maken loodgieter antwerpen onze diensten loodgieter ontstopping sanitair rioleringswerken cv dakwerken problemen komen nooit op een goed tijdstip Selectie over dakrenovatie provincie antwerpen Gelukkig kunt u rekenen op onze depannage service. Afspraak maken loodgieter antwerpen onze diensten een loodgieter nodig in antwerpen bel direct of mail ons loodgieter loodgieter in omgeving antwerpen een oerdegelijke loodgieter nodig in de regioantwerpen voor uw sanitair ze zijn zeldzaam maar ze bestaan loodgietersani joris verzorgt de levering installatie en onderhoud van uw centrale verwarming en sanitair ontstoppingsdienst ontstopping dienst regio antwerpen geurhinder water in uw gootsteen na de afwas weigert uw toile.