Menu Sluiten

Gespecialiseerde Dakwerkers Antwerpen

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Dakrenovatie – Kleine Dakrenovaties – Dakconstructie Vernieuwen – Velux Vervangen – Dak Renoveren Antwerpen – 

Wenst u meer info over gespecialiseerde dakwerkers antwerpen kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Gespecialiseerde Dakwerkers Antwerpen

Zonnepanelen | Isolatie | Bouw | Renovatie | Duurzame Energie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Gespecialiseerde dakwerkers antwerpen

gcs bv filiaal fihuma oud sluisstraat wijnegem infofihuma.be fihuma construction fihuma industry fihuma nutrition search nl fr home diensten dakgrind groendak daktuin grondzuiger straalgrit droge stoffen isoleren met schelpen sneeuw zuigen technische fiches over ons offerte contact home diensten dakgrind groendak daktuin grondzuiger straalgrit droge stoffen isoleren met schelpen sneeuw zuigen technische fiches over ons offerte contact over ons u bent hier home over ons focus op blazen en zuigen fihuma bvba is opgericht in en is uitgegroeid tot een firma die zich richt op het zuigen en blazen van allerhande droge stoffen. De kernactiviteit van het bedrijf is het plaatsen en verwijderen van dakgrind en groendaken. Nauw aansluitende activiteiten zijn straalgrit zuigen zand en argex blazen algemene stofzuigwerken en grondzuigen. Een jarenlange ervaring maken van fihuma de perfecte partner voor alle blaas en zuigopdrachten alsook de aanleg van uw groen dak. Tal van dakwerkers bouwaannemers industrile reinigingsfirmas en gevelreinigingsbedrijven sc.

realisaties over ons team jobs blog contact offerte aanvragen platte daken nieuwbouw renovatie isolatie onderhoud herstellingen platte daken nieuwbouw renovatie isolatie onderhoud herstellingen realisaties over ons team jobs blog contact meer dan jaar vakmanschap in platte daken drc groeide de afgelopen jaren in de provincie antwerpen uit tot n van de toonaangevende aannemersbedrijven voor platte daken gespecialiseerde dakwerkers antwerpen met gegarandeerde rendementsstijging Zaakvoerders bob en koen lauman beschikken over meer dan jaar ervaring in platte daken heb je interesse in gespecialiseerde dakwerkers antwerpen Samen met de verschillende ploegen van gespecialiseerde dakwerkers het uitgebouwde projectbureau en de nodige administratieve ondersteuning vormen ze een ijzersterk team dat ieder uitdaging tot een goed einde brengt. Vanuit de thuisbasis in antwerpen richten dit dakbedrijf zich op particuliere projecten in de driehoek gent brussel en antwerpen. Voor projecten op appartementsgebouwen en industriepanden is drc nationaal actief. Jaarlijks realiseren de dakwerkers van drc verschillende grote industrile projecten van meerdere duizenden vierkante me.

Gegevens over Gespecialiseerde dakwerkers antwerpen

bel gratis infomosman.be facebook instagram facebook instagram vroegboekkorting dakontmossing actie propere gevel home dakontmossing ontstaan van mos op het dak professioneel ontmossen van daken waarom uw dak ontmossen gevelreiniging zie het verschil contact vacatures select page mos op uw dak mosman gaat voor een mosvrij vlaanderen specialist in dakontmossing en reinigen van gevels. Bel gratis uw dak ontmossen of gevel reinigen mosman garandeert langetermijn resultaat wij gaan voor een mosvrij vlaanderen vraag uw gratis diagnose en offerte maar mosman is de specialist in het ontmossen van daken en reinigen van gevels in vlaanderen. Actief in gans vlaanderen het bedrijf is gevestigd in roeselare westvlaanderen. Dankzij diverse ploegen die actief zijn over gans vlaanderen kan uw dak snel goedkoop en efficint ontmost worden. Dit zowel in west en oostvlaanderen als in antwerpen vlaams brabant en brussel. Ook in walloni zorgt mosman voor d.