Menu Sluiten

Renoveren Van Uw Dak

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Dak Renoveren Antwerpen – Dakconstructie Vernieuwen – Dakrenovatie – Dakwerken – Duurzame Energie – 

Wenst u meer info over renoveren van uw dak kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Renoveren Van Uw Dak

Renovatie | Bouw | Dakwerken | Zonnepanelen | Duurzame Energie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Renoveren van uw dak

dienstenbedrijvenrealisatiesnieuwsjobscontactgratis offerte diensten bedrijven realisaties nieuws jobs contactgratis offerte diensten bedrijven realisaties nieuws jobs contactgratis offerte plat of hellend dak renoveren is het plat of hellend dak van uw woning of bedrijfsgebouw toe aan een flinke opknapbeurt wilt u uw plat of hellenddak vernieuwen laten herstellenof volledig laten renoveren iedere dakdekker van rts beschikt over de nodige kennis en jarenlange uitvoerende expertise om uw dakwerken tot een goed eind te brengen en daar hoort dakrenovatie uiteraard ook bij. klaar om uw dak een tweede leven in te blazen ik wil een gratis offerte plat of hellend dak tijdig laten renoveren een plat of hellend dak vernieuwen is niet iets waar u dagelijks aan denkt tot het te laat is natuurlijk renoveren van uw dak gratis levering Uit het oog zou niet het hart mogen zijn dat geldt ook voor uw dak. Platte daken zijn moeilijker zichtbaar van op de grond waardoor de onderhoudsbeurt of controle wel eens vergeten wordt. Vermijd de onweersbui die misschien wel iets te.

mekeirleweg a vichte infodakwerkenvaneeckhoutte.be home hellende daken nieuwbouw renovatie platte daken gevelbekleding zink en koperwerken dakramen contact dakwerken carlos vaneeckhoutte deacute professional voor uw hellend dak in vichte contacteer ons uw specialist in hellende daken toe aan een nieuw hellend dak of wilt u uw bestaande hellende dak renoveren doe dan beroep op een specialist als dakwerken carlos vaneeckhoutte uit vichte om uw hellende dak te bouwen te renoveren of te herstellen nieuwbouw net als voor elk type dak vergt de plaatsing van een hellend dak een specifieke aanpak. Het gebruik van kwaliteitsvolle materialen een deskundig inzicht en een nauwgezette planning staan hierbij volop De handelswijze m.b.t. renoveren van uw dak Meer over nieuwbouw renovatie dakwerken carlos vaneeckhoutte beschikt over alle nodige kennis ervaring en gereedschap om uw hellende dak volgens de kneepjes van het vak te renoveren in lijn met uw verwachtingen. Meer over renovatie home infodakwerkenvaneeckhoutte.be mekeirle.

Het domein van Renoveren van uw dak

gratis offertes ontvangen aanvragen home dakwerkengids dakwerken prijzen dakrenovatie dakherstelling gratis offertes dakrenovatie dak beschadigd of verouderd laat dan snel een dakrenovatie uitvoeren bij een renovatie laat je de dakbekleding vernieuwen. Bij deze dakwerken heb je de keuze uit extra opties zoals de installatie van zonnepanelen of isolatiemateriaal. Hiermee verdien je de investering na verloop van tijd weer terug op deze pagina lees je wat een dakrenovatie precies inhoudt. Je leest meer over de kostprijzen van de verschillende dakwerken en leest natuurlijk hoe je kunt besparen op de totaalprijs. Ook vind je op deze pagina informatie over de verschillende premies die je in mag aanvragen. Besparen op de kostprijs vergelijk dan gratis en zonder verplichting offertes start nu de offerteaanvraag. Dakrenovatie wat zijn de mogelijkheden in de meeste gevallen betekent een dakrenovatie het vernieuwe.