Menu Sluiten

Blog Over Dakrenovatie

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Dakrenovatie – Kleine Dakrenovaties – Dakconstructie Vernieuwen – Velux Vervangen – Dak Renoveren Antwerpen – 

Wenst u meer info over blog over dakrenovatie kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Blog Over Dakrenovatie

Duurzame Energie | Renovatie | Bouw | Zonnepanelen | Dakwerken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Blog over dakrenovatie

emergency number button zoom quote beheer spring naar de inhoud d oplossing voor goed beheer noodnummer login noodnummer gebruik dit nummer enkel in noodgevallen. Voor niet dringende oproepen kan je terecht bij . Sluiten home syndica onze diensten referenties blog contact de verschillende kapitalen gewoon werkingskapitaal het gewoon werkkapitaal is de som van alle voorschotten betaald door de medeeigenaars en dient voor het betalen van de periodieke uitgaven van de medeeigendom. Het werkkapitaal wordt per kwartaal opgevraagd op basis van de quotiteiten die elk privatief heeft in de gemene delen blog over dakrenovatie zijn in trek Als de totale jaarbegroting voor een medeeigendom . Bedraagt zal een appartement met . .e dus in totaal . Aan .

home investeren blog uw projectgrond team realisaties login verhuurder contact nieuwbouw te koop te huur verkopen verhuren rentmeester vastgoedcoach zoekopdrachten investeren blog uw projectgrond team realisaties login verhuurder contact mijn verbouwlening nieuwe renteloze lening mijn verbouwlening de renteloze lening of de mijn verbouwlening is een initiatief van de vlaamse overheid waar eigenaars een aanvraag voor kunnen indienen vanaf september . Men kan renteloos tot . Euro lenen met een maximale looptijd van jaar. Dit bedrag kan ingezet worden voor zowel de woningkwaliteit als voor de energieprestatie. Wie kan er gebruik van maken de overheid beschrijft de volgende vier do.

Inlichtingen over Blog over dakrenovatie

over demessemaeker blog vacatures dakwerken hellende daken platte daken dakrenovatie dakrestauratie herstellingen en onderhoud dakafwerking en goten realisaties gevelbekleding gevelbekleding en hout realisaties isolatie isoleren van hellende daken isoleren van platte daken isoleren van gevels realisaties contact home blog blog nieuwtjes over dakwerken en isolatiewerken over bouwen en verbouwen zijn al eindeloos veel dingen geschreven. Zo ook over de bescherming van uw woning in de vorm van dakwerken en isolatietechnieken. Dakwerken demessemaeker zorgt voor een totaalpakket voor daken en gevels. Ons team schoolt zich voortdurend bij om u de beste uitvoering en de scherpste prijs kwaliteitsverhouding te kunnen garanderen. Ontdek op deze blog de meest recente informatie. Isolatienorm dakisolatie mag in geen enkele woning ontbreken Bekommernis over blog over dakrenovatie Zowel bij nieuwbouw als bestaande woningen is dit de allerbelangrijkste stap naar een lage energiefactuur. Bovendien is een correcte laag dakisolatie verplicht vanaf.