Menu Sluiten

Dak Renoveren Aalst

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Dakrenovatie – Kleine Dakrenovaties – Dakconstructie Vernieuwen – Velux Vervangen – Dak Renoveren Antwerpen – 

Wenst u meer info over dak renoveren aalst kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Dak Renoveren Aalst

Dakwerken | Renovatie | Duurzame Energie | Bouw | Zonnepanelen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Dak renoveren aalst

vraag nu uw gratis offerte sandwichpanelen voor nieuwbouw en renovatie menu home sandwichpanelen joris ide kingspan rex lichtstraten gesoleerde lichtstroken in polycarbonaat velux modulaire lichtstraten toepassingen industriebouw kantoorgebouwen landbouw platte daken residentile gebouwen informatieaanvraag nederlands franais home toepassingen dakbedekking voor residentile woningen sandwichpanelen joris ide kingspan rex lichtstraten velux modulaire lichtstraten gesoleerde lichtstroken in polycarbonaat dakplaten dakpanplaten dakbedekking nieuwbouw dakrenovatie toepassingen industriebouw landbouw residentile gebouwen. kantoorgebouwen platte daken gesoleerde dakgoten asbest verwijderen advies industrile onderhoudswerken dakbedekking voor residentile woningen onze gesoleerde sandwichpanelen worden veel gebruikt als dakbedekking voor grote woningbouwprojecten woningrenovatie appartementengebouwen en verzorgingstehuizen dak renoveren aalst met gegarandeerde rendementsstijging Sandwichpanelen bieden grote voordelen qua bouwtijd flexibiliteit en hoge isol.

kleistraat a erembodegem home dakwerken aalst referenties contacteer dakwerker aalst home dakwerken aalst referenties contacteer dakwerker aalst bd constructions uw professional voor dakrenovatie gespecialiseerd in het plaatsen en herstellen van platte en hellende daken in aalst en omstreken bekijk onze diensten bd constructions uw professional voor dakrenovatie gespecialiseerd in het plaatsen en herstellen van platte en hellende daken in aalst en omstreken vraag uw offerte aan bd constructions dakwerken en platte daken aalst uw professional voor dakrenovatie gespecialiseerd in het plaatsen en herstellen van platte en hellende daken in aalst en omstreken ervaring met meer dan jaar ervaring op onze teller bent u zeker van een professionele aanpak. Stipte service u kan op ons rekenen voor een stipte en snelle uitvoering van de werken zeker bij schade. Kwaliteit we werken enkel met kwalitatieve materialen voor een duurzaam resultaat. Over ons bd constructions is.

Berichtgeving over Dak renoveren aalst

dienstenbedrijvenrealisatiesnieuwsjobscontactgratis offerte diensten bedrijven realisaties nieuws jobs contactgratis offerte diensten bedrijven realisaties nieuws jobs contactgratis offerte rts uw partner voor elk bedrijfspand wij plaatsen daken van alle denkbare oppervlakten. Ons team deed bijvoorbeeld het dak van de nekkerhallen in mechelen toch goed voor meer dan . Vierkante meter. Plat dak controle onderhoud dakrenovatie rts de specialist voor platte daken van bedrijfsgebouwen rts neemt de tijd om samen met u en of uw architect aan tafel te gaan zitten en uw bouwplan in detail te bekijken. Samen zoeken we naar de meest geschikte oplossingen zowel technisch als esthetisch en uiteraard ook wat de keuze van de materialen betreft. Onze aanpakcontacteer ons controle onderhoud bijbedrijfsgebouwengaat het meestal om grote oppervlakten Enige toelichting over dak renoveren aalst De kans is dan ook groter dat er scheuren o.