Menu Sluiten

Vragen Dakrenovaties

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Dakrenovatie – Kleine Dakrenovaties – Dakconstructie Vernieuwen – Velux Vervangen – Dak Renoveren Antwerpen – 

Wenst u meer info over vragen dakrenovaties kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Vragen Dakrenovaties

Renovatie | Duurzame Energie | Dakwerken | Zonnepanelen | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Vragen dakrenovaties

overslaan en naar de inhoud gaan times totaalrenovatie woningen appartementen kantoor deelrenovatie badkamers dakrenovatie gevelrenovatie keuken zolder aan en bijbouw leefruimte veranda bijbouw uitbreiding realisaties contact home over ons waarom verbouwen vragen dakrenovaties zijn in trek met renoffice over renoffice nieuws aannemers gezocht onze aanpak getuigenissen vacatures contact bel gratis home over ons waarom verbouwen met renoffice over renoffice nieuws aannemers gezocht onze aanpak getuigenissen vacatures totaalrenovatie woningen appartementen kantoor deelrenovatie badkamers dakrenovatie gevelrenovatie keuken zolder aan en bijbouw leefruimte veranda bijbouw uitbreiding realisaties contact zoeken zoeken times of laat het door ons zoeken wij nemen dan spoedig contact met jullie. Menu you are here home nieuws volg je renovatie via renonline deel dit artikel terug naar overzicht vol.

tevreden klanten belonen ons gemiddeld met snel een offerte home over onsbeoordelingen projectfotoxs nieuws waarom nieuw dak in uur veelgestelde vragen overzetdakdakleienop dakshinglesdakpannen vervangendakrenovatieplaatsen overzetdakmerkenvoordelenpremies dakisolatiezolderisolatiesarkingdakisolatiepremiescelit onderdakplaten doehetzelfprijzentoestellen overige dakwerkenvelux dakramendakgotendakgootbekledingsidings gevelbekleding zonnepanelencontact bedrijfsvoorstelling bedrijfsvoorstelling familiebedrijf wij zijn nieuw dak in uur bvba een bedrijf gespecialiseerd in overzetdaken en dakrenovatie en actief in bijna heel vlaanderen. En vooral een cht familiebedrijf waarvan de leiding in handen is van een vader en zijn twee zonen. Zo zijn we al meer dan jaar actief in deze sector en hebben al enkele duizenden mooie proje.

Het terrein van Vragen dakrenovaties

disztlse dakwerken home dakwerken renovatie realisaties contact offerte vragen dakwerken dakwerken platte daken voor platte daken zijn er verschillende mogelijkheden op het gebied van dakbedekking interesse in vragen dakrenovaties Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om bitumen te plaatsen epdm of pvc. Van deze materialen heeft derbigum de langste levensduur deze dakbedekking gaat tot wel jaar mee. De levensduur van pvc en epdm is iets korter gemiddeld jaar maar deze dakbedekking is dan ook goedkoper. Bitumen wordt in de praktijk het meest gebruikt voor de bedekking van platte daken. Bitumen is bij uitstek een geschikt materiaal om daken mee te bedekken vanwege specifieke eigenschappen zoals duurzaamheid en waterdichtheid. Het heeft niet alleen een hoge temperatuurstab.