Menu Sluiten

Dak Renoveren Leuven

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Dakrenovatie – Kleine Dakrenovaties – Dakconstructie Vernieuwen – Velux Vervangen – Dak Renoveren Antwerpen – 

Wenst u meer info over dak renoveren leuven kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Dak Renoveren Leuven

Isolatie | Zonnepanelen | Bouw | Duurzame Energie | Renovatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Dak renoveren leuven

home dakwerkengids dakwerken prijzen dakbedekking prijzen dakrenovatie dakherstelling gratis offertes dakwerken laten uitvoeren vergelijk gratis offertes van dakwerkers en bespaar start nu gratis vrijblijvend dakwerken leuven heb je last van een daklekkage of verkeerd je dak in slechte staat vraag een dakdekker uit leuven dan naar de dakwerken die je moet uitvoeren. Door op tijd dakherstellingen uit te voeren voorkom je namelijk een noodzakelijke en kostbare dakrenovatie besparen op de kosten van een dakwerker start gratis offerteaanvraag je ontvangt tot maximaal offertes van dakwerkers bij jou uit de regio. Vergelijk de offertes en kies de dakwerker die het beste bij jou past. Zo bespaar je tot wel op de kosten. De aanvraag is geheel vrijblijvend je zit dus nergens aan vast. Op deze pagina lees je meer over de dak en zinkwerken die dakdekkers uit leuven voor je uitvoeren. Ook krijg je een indicatie van de kostprijzen en krijg je tips hoe je zoveel mogelijk kunt besparen dak renoveren leuven binnen uw budget Besparen op de d.

adams gebroeders dakwerken contact privacybeleid dakwerker leuven adams gebroeders garandeert knappe dakwerken afgewerkt met een knappe service dakwerken leuven press to zoom dakwerken oudheverlee press to zoom dakisolatie oudheverlee press to zoom dakwerker oudheverlee press to zoom u gaat bouwen of verbouwen in de regio leuven en zoekt een dakwerker voor uw project vertrouw dan op adams gebroeders. Met meer dan jaar ervaring in het vak staat ons team garant voor een uitstekende service in dakwerken. Onze dakwerkers beheersen alle technieken en materialen tot in de puntjes. We plaatsen renoveren en isoleren uw dak met de nieuwste methodes voor een duurzaam resultaat. Een dak dat bij u past de expertise van onze mensen verzekert u van een dak op maat waarmee uw woning klaar is voor de toekomst Extra uitleg over dak renoveren leuven We voeren alle denkbare dakwerken uit en hebben oog voor de kleinste details. Dakramen plaatsen dakgoten plaatsen en zelfs pvcramen en deuren voorzien ndas.

De discipline van Dak renoveren leuven

home verkopen verhuren te koop te huur nieuwbouw buitenland diensten plaatsbeschrijving kantoren gratis schatting contact gratis schatting te koop te huur nieuwbouw buitenland schrijf je in open filter asse bekkevoort bierbeek boutersem brussel dilbeek etterbeek geetbets glabbeek bunsbeek grimbergen haasrode halen herent heverlee hoegaarden holsbeek huldenberg humbeek kampenhout kapellen kapellen kessel lo kortenberg laken bru. Landen leuven linter drieslinter mariekerke mechelen nederoverheembeek bru. Oudheverlee outgaarden pitrebais schaarbeek schepdaal sintmargrietehoutem kortenaken steenokkerzeel tienen sintmargrietehoutem oplinter kumtich vilvoorde wemmel zellik zemst zoutleeuw selecteer alles deselecteer alles niet belangrijkhuisappartementgrondgebouwburelenparking garageboxwinkelruimteopslagruimte prijs tot . . . .. .. .. .. .. Tot . . . . .. .. …