Menu Sluiten

Lekkages Dak Herstellen

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Dakrenovatie – Kleine Dakrenovaties – Dakconstructie Vernieuwen – Velux Vervangen – Dak Renoveren Antwerpen – 

Wenst u meer info over lekkages dak herstellen kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Lekkages Dak Herstellen

Duurzame Energie | Dakwerken | Bouw | Zonnepanelen | Renovatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Lekkages dak herstellen

home gids dakwerken soorten dakbedekking wat doet een dakwerker dakinspectie dakonderhoud dakgoten daktimmerwerken nieuw dak dakwerken prijzen uurloon dakwerker premie dakwerken dakbedekking prijzen dak ontmossen prijs goedkope dakwerker dakrenovatie dakherstelling dakpannen vervangen daklekkage plat dak vernieuwen dakreiniging dakpannen reinigen ontmossen van daken ontmossen leien dak met asbest gratis offerte dakinspectie laten uitvoeren vergelijk gratis offertes en bespaar start nu gratis vrijblijvend dakinspectie kosten en informatie een dakinspectie is een belangrijk onderdeel van dakonderhoud lekkages dak herstellen rendeert op korte termijn Hierbij controleert een ervaren dakwerker je dakoppervlak. Hij kijkt naar eventuele beschadigingen naar de algehele staat van het oppervlak en naar zwakke .

over demessemaeker blog vacatures dakwerken hellende daken platte daken dakrenovatie dakrestauratie herstellingen en onderhoud dakafwerking en goten realisaties gevelbekleding gevelbekleding en hout realisaties isolatie isoleren van hellende daken isoleren van platte daken isoleren van gevels realisaties contact home over ons over dakwerken demessemaeker een totaalpakket voor uw dak een zeer fijn afgewerkt enwaterdicht dakop uw woning plaatsen. Dat is wat wij doen. Zowel voor nieuwbouw als renovatie en in alle bouwstijlen. Zaakvoerder danny demessemaeker gaat zelf mee plaatsen en controleren. Om u zo kwaliteit enmooie afwerkingte garanderen. Echtgenote carine van hout neemt hetbedrijfsmanagementvoor haar rekening. .

Toelichting over Lekkages dak herstellen

installatiebedrijf loodgieter elektra en dakwerken home links home raquo installatiebedrijf installatiebedrijf u zoekt een installatiebedrijf een loodgietersbedrijf is actief in de sanitaire en verwarmingsinstallaties dakwerken zonnepanelen en elektriciteitswerken.door het allround karakter van een loodgieter bedient een vakman zowel de particuliere als de zakelijke markt. Door gekwalificeerd personeel staat een installatiebedrijf garant voor een uitstekende service. Een echt vakbedrijf streeft naar de hoogste normen op het gebied van service kwaliteit en betrouwbaarheid. Loodgieterswerk een van de werkzaamheden die een installatiebedrijf verricht is loodgieterswerk. Loodgieterswerk is een verzamelnaam van diverse vakgebieden. Bijna iedere loodgieter biedt de onderstaande services aan. Lekkage verhelpen indien er veel neerslag valt dan stijgt het aantal lekkages meestal in rap tempo bekijk ons aanbod van lekkages dak herstellen De meest voorkomende soort lekkage is daklekkage. Andere vormen zijn lekkages aan sanitair badkamer of toilet. Indien de lekkage hardnekkig is k.