Menu Sluiten

Dakrenovatie Kopen

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Dakrenovatie – Kleine Dakrenovaties – Dakconstructie Vernieuwen – Velux Vervangen – Dak Renoveren Antwerpen – 

Wenst u meer info over dakrenovatie kopen kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Dakrenovatie Kopen

Isolatie | Zonnepanelen | Renovatie | Bouw | Dakwerken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Dakrenovatie kopen

skip to content renovatie dakrenovatie gevelrenovatie industrile panden asbestsanering loodsen huren kopen onderhoud over ons werkwijze jobs realisaties faq contact menu renovatie dakrenovatie gevelrenovatie industrile panden asbestsanering loodsen huren kopen onderhoud over ons werkwijze jobs realisaties faq contact hoe verloopt uw project bij interloods . Vertel uw verhaal waarom wilt u een renovatie of wilt u een loods huren of kopen welk eindresultaat hebt u voor ogen we komen ter plekke om de situatie te bekijken. .krijg oplossingen op maat we stellen een oplossing voor op maat waarbij we rekening houden met al uw wensen. . Ontvang de offerte alles wat u nodig hebt vertalen wij in een offerte. We overlopen samen u de offerte en beantwoorden al uw vragen dakrenovatie kopen binnen ieders budget Daarna bekijken we de mogelijke planning. . Bezoek van werfleider de werfleider komt ter plekke om alles nog eens in detail door te nemen ter voorbereiding. Zo bent u verzekerd van een vlekkeloos traject. . Opstart productie we starten met de productie van de nodige materialen op onze productie.

home dakwerkengids dakwerken prijzen dakbedekking prijzen dakrenovatie dakherstelling gratis offertes nieuwe dakbedekking laten leggen vergelijk gratis offertes van dakwerkers en bespaar start nu gratis vrijblijvend dakbedekking overijse advies prijzen of je nu een plat of hellend dak hebt de keuze voor de juiste dakbedekking in overijse is erg belangrijk. Als je oude dakpannen verouderd zijn hoef je namelijk niet per se opnieuw dakpannen te laten plaatsen. Kies voor leien riet of zelfs een zinken dak voor een unieke uitstraling voor een plat dak zijn er ook een hoop mogelijkheden ga je voor epdm of bitumen of wil je liever iets ludieks zoals een groendak start gratis offerteaanvraag je ontvangt tot maximaal offertes van dakwerkers bij jou uit de regio Een keuze maken in dakrenovatie kopen Vergelijk kies en bespaar tot wel op de kosten voor nieuwe dakbedekking in overijse. De aanvraag is geheel vrijblijvend en je zit dus nergens aan vast. Op deze pagina lees je meer over de verschillende mogelijkheden met betrekking tot het bedekken van je dak.

Informatie over Dakrenovatie kopen

contact amp vacature contact vacature renovaties totaalrenovatie badkamerrenovatie dakrenovatie zolderinrichting verandabouw woningbouw amp projecten premies amp links projecten woningbouw te koop over ons home durf uw dromen waarmaken van nieuwbouw tot renovatie contacteer ons durf uw dromen waarmaken van nieuwbouw tot renovatie contacteer ons algemene bouwonderneming patrick van bogaert bv uw partner in totaalrenovatie dakrenovatie badkamerrenovatie veranda en uitbouw zolderinrichting … Patrick van bogaert staat voor zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs en kwaliteitsbewuste aannemer. Wij staan garant voor een perfecte afwerking en oog voor detail. algemene bouwonderneming patrick van bogaert pareinpark industriezone beverenwaas btw nr registratienr. .. contact amp vacature contact vacature renovaties totaalrenovatie badkamerrenovatie dakrenovatie zolderinrichting verandabouw woningbouw amp projecten pre.