Menu Sluiten

Draagstructuur Dak Vervangen

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Dakrenovatie – Kleine Dakrenovaties – Dakconstructie Vernieuwen – Velux Vervangen – Dak Renoveren Antwerpen – 

Wenst u meer info over draagstructuur dak vervangen kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Draagstructuur Dak Vervangen

Renovatie | Bouw | Dakwerken | Isolatie | Duurzame Energie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Draagstructuur dak vervangen

totaalrenovatie totaalrenovatie deelrenovatie aanbouw dakwerken gevelbekleding isolatiewerken elektriciteitswerken sanitair amp cw home diensten over ons aanpak realisaties inforenovating.be offerte contact totaalrenovatie deelrenovatie aanbouw dakwerken gevelbekleding isolatiewerken elektriciteitswerken sanitair amp cw op weg naar jouw droomwoning uw partner in totaalrenovatie kiest u voor een grondige aanpak bij de verbouwing van uw huis appartement of kantoor een totaalrenovatie van a tot z in dat geval wilt u uiteraard dat alles volgens schema verloopt aangezien vertraging voor stress kan zorgen. Ons ervaren team van experts zal eerst een gedetailleerde planning maken en de verschillende werkzaamheden tot in detail voorbereiden draagstructuur dak vervangen prijs aanvragen De badkamer de keuken de garage de kantoorruimte wij zorgen ervoor dat iedere ruimte de.

skip to content ramen en deuren herstellingen regio oostvlaanderen infowolfaert.be infowolfaert.be menu home over ons wat doen we terrasoverkapping carport enkel en dubbelglas vervangen herstellingen referenties toonzaal contact offerte renovatie amp herstellingen verandas vervangen van glas herstellen amp renoveren lekkage veranda lekkend dak veranda vochtproblemen veranda waterlekken veranda herstelling veranda renovatie veranda dak vervangen veranda dakpanelen veranda vervangen nieuw dak op bestaande veranda dakbeglazing veranda zonwerende beglazing veranda isoleren isolatie veranda verandadak renoveren hagelschade veranda stormschade veranda dubbelglas plaatsen dubbelglas vervangen glas vervangen raam enkelglas naar dubbelglas herstellingen wolfaertis sinds gespecialiseerdin de .

Inlichtingen over Draagstructuur dak vervangen

lumo architecten menu projecten over ons visie diensten nieuwsbrief contact bekijk als grid bekijk als grid project sorteer op project plaats sorteer op plaats soort project sorteer op soort project categorie sorteer op categorie jaar sorteer op jaar park niel nieuwbouw collectieve woningen parkwijk is een duurzaam nieuwbouwproject in massiefhoutbouw bestaande uit een mix van wooneenheden waarvan grondgebonden woningen gestapelde woningen en appartementen. De parkwijk site is gelegen op de hoek van de matenstraat en de tuinlei in niel. Het woonproject zet in op kwalitatief wonen in een groen parklandschap met telkens een eigen priv buitenruimte. De parkwijk site kwam leeg te staan na het slopen van een tal seniorenflats die niet meer voldeden aan de hedendaagse normen. De gemeente niel beoogde een nieuwbouw woonproject gerealiseerd door een projectontwikkelaar aan de hand van een kandidatuur. No items found wenst u meer informatie over draagstructuur dak vervangen Reig berendrecht interieur commerci.