Menu Sluiten

Bedrijven Totaalaanneming Renovatie

U zoekt een partner voor uw nieuwbouwkantoor, winkelinrichting, renovatie of afwerking? Wij bouwen met onze handen en ons hart.

Wij creëren uw comfortzone

Group Jansen biedt totaalpakketten aan voor de specifieke marktsegmenten offices, health & cleancare, retail, leisure en tunnels. Hierbonder vindt u een gedetailleerd overzicht van alle sectoren waarin Group Jansen actief is.

Group Jansen is actief in verschillende domeinen. U kan bij ons terecht voor een totaalaanneming en/of – renovatie of wij zorgen voor de algemene binnenafwerking van uw project. Ondertussen mogen we ons specialisten noemen in het bouwen van cleanrooms en operatiekwartieren.

Group Jansen biedt ook eigen producten aan. Vanuit onze productiehallen in de Benelux leveren wij u graag onze verhoogde vloeren, gefabriceerde gipskartonelementen, verplaatsbare wanden, KAY intelligente plafondsystemen en clean-solutions tegen COVID-19 aan.

Bij Group Jansen leggen we de lat hoog. Onze 600 professionelen doen er elke dag alles aan om onze ambitieuze opdracht in praktijk te brengen en onze doelstellingen te halen. Met succes, en met sprekende resultaten tot gevolg.

00146260014626

More info

tags: Totaalaanneming Renovatie – Totaalaanneming Renovatie Limburg – Oplossingen Totaalaanneming Renovatie – Informatie Totaalaanneming Renovatie – Diensten Totaalaanneming Renovatie – 

Wenst u meer info over bedrijven totaalaanneming renovatie kijk dan vlug op https://www.groupjansen.com/nl/ | Bedrijven Totaalaanneming Renovatie

Interieur | Brandveiligheid | Onderhoud | Renovatie | Hvac | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bedrijven totaalaanneming renovatie

menu over realisaties jobs contact close over ons home gt over ons geschiedenis de geschiedenis van ons bedrijf startte in in gierle toen marcel diels en zoon vic diels besloten om op zelfstandige basis huizen te bouwen. Toen reeds inclusief timmerwerk en schrijnwerkerij. Vic diels bouwde vanaf de zaak verder uit en het bedrijf groeide gestaag. In werd de eenmanszaak omgevormd tot bvba algemene bouwwerken vic diels en zonen. Gevestigd in oudturnhout bedrijven totaalaanneming renovatie informatie aanvragen Sinds startte zoon stef diels in de zaak en in vervoegde ook broer pieter diels de firma. Het bedrijf telt ondertussen ruwbouwploegen en schrijnwerkersploeg. Stuk voor stuk zetten deze vakmannen zich dagelijks in om uw dromen te realiseren. Waar wij voor staan naast de jarenlang opgebouwde knowhow volgen wij ook de nieuwste trends.

inforogeco.be home grondwerken afbraakwerken betonwerken omgevingsaanleg woning villabouw renovatie contact home grondwerken afbraakwerken betonwerken omgevingsaanleg woning villabouw renovatie contact rogeco rogebouw uw specialist bij ruwbouwwerken lees meer rogeco rogebouw over ons als zoon van een groot landbouw amp loonwerkersbedrijf stapte geert van waelvelde op jonge leeftijd in de voetsporen van zijn vader. Het harde werken en het besturen van grote landbouw oogst grondverzet en tuinbouwmachines werd hem met de paplepel ingegeven. De jaren ervaring de opgebouwde technische kennis amp de passie voor de bouw waren dan ook de ideale fundamenten om in de bedrijven rogeco en rogebouw op te richten Een alternatief voor bedrijven totaalaanneming renovatie Rogeco is op vandaag de specialist in a.

Meer info over Bedrijven totaalaanneming renovatie

menu home iqbouw nieuwbouw renovatie projecten realisaties contact bouwen en renoveren op maat met n totaalaannemer bouwen en renoveren op maat bouwen op maat iqbouw is een dynamische bouwonderneming gespecialieerd in totaalaanneming. Totaalaanneming staat bij ons echter niet gelijk aan standaard plannen en lastenboeken. Bij ons gaat alles uit van bouwen op maat want u wil toch uw eigen unieke huis. Wij nemen ruim de tijd om samen met u te zoeken naar een optimaal evenwicht tussen uw behoeften verwachtingen en middelen. Meedenken met de klant is ons sterke punt. Persoonlijke begeleiding tijdens uw zoektocht naar een geschikt bouwperceel of renovatiepand zit u vaak al met vragen. Reeds in deze vroege fase staan we u met raad en daad bij om een goede keuze te maken. En indien u met ons wenst samen te werken kan u van ons een totale persoonlijke begeleiding verwachten tijdens het volledige bouwtraject. Vanaf het voorontwerp bij de keuze van de ruwbouwmaterialen afwerkingsmaterialen en de technieken doorheen het hele bouwproces tot aan de definitieve op.