Menu Sluiten

Oplossingen Dakrenovatie

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Dakrenovatie – Kleine Dakrenovaties – Dakconstructie Vernieuwen – Velux Vervangen – Dak Renoveren Antwerpen – 

Wenst u meer info over oplossingen dakrenovatie kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Oplossingen Dakrenovatie

Zonnepanelen | Bouw | Renovatie | Dakwerken | Duurzame Energie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Oplossingen dakrenovatie

toggle navigation gratis diagnose home diensten vocht gevel isolatie totaalprojecten radiatorbekleding kelder comfort badkamer ventilatie testimonials vacatures nieuws contact over dl blog faq totaalprojecten thuis in vakmanschap voor jouw huis vraag hier uw gratis diagnose aan dl groep is jouw betrouwbare partner voor de totaalaanpak van je woning. Met meer dan jaar ervaring in renovaties zoeken we steeds naar de juiste behandelingen dankzij de meest innovatieve technieken in ons vakgebied. Wij bieden je dan ook een totaalconcept in samenspraak met jou maken we een diagnose en stellen wij je de beste en meest complete aanpak voor van kelder tot zolder. Bestrijding van vochtproblemen ventila.

this browser is no longer supported. Please switch to a supported browser like chrome firefox safari or edge. Realisaties laat u inspireren door en realisaties maak kennis met de wereld van wienerberger oplossingen dakrenovatie voor meer omzet Wij bieden u fotos en adressen aan van en realisaties die u inspireren in de zoektocht naar uw droomwoning bekijk realisaties eengezinswoningen renovatie publieke gebouwen appartementen particuliere bestrating openbare bestrating ontdek stijlen hip amp trendy modern amp tijdloos cottage zoek adressen adressen in uw buurt architecten testimonials themas maak kennis met onze themas via onze thema s lichten wij een aantal specifieke topics uit om u zo verder te helpen bij uw zoektocht. Renovatie inspiratie amp advies gevelrenovatie dakrenovatie renovatiegids duurzaamheid keurmerken pijlers van duurzaam wonen duurzaamheidsrapport updates architectuur projecten deel project magazine updates voorbeelden tools amp opleidingen ontdek onze tools en opleidingen maak kennis met onze tools amp opleidingen die wij speciaal voor u ontwikkelden. Gevel hoeveelhei.

Kundigheid over Oplossingen dakrenovatie

over ons vacatures nieuws specialisaties sectoren onze meerwaarde referenties veiligheid contact specialisaties sectoren onze meerwaarde referenties veiligheid contact over ons vacatures nieuws betonrenovaties industrile betonwerken group suerickx staat garant voor kwaliteitsvolle betonrenovaties dankzij de benorkeuring. Voor elke uitdaging bieden wij de juiste oplossing aan dankzij onze verschillende technieken voor betonrenovatie Enige opheldering over oplossingen dakrenovatie Home specialisaties betonrenovaties overige specialisaties dakrenovaties vloersystemen industrile schilderwerken waterdichtingswerken industrile renovatie amp bouw kwaliteitsvolle renovatietechnieken gespecialiseerde betonherstellers ons team voert betonrenovaties uit aan complexe structuren betonvloeren inkuipingen bufferbekken civiele betonconstructies enz. Een ervaren team van gespecialiseerde betonherstellers en vakmensen voeren eerst een betoninspectie uit om inzicht te krijgen in de status van het beton en passen vervolgens k.