Menu Sluiten

Prijzen Dakrenovatie

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Dak Renoveren Antwerpen – Dakconstructie Vernieuwen – Dakrenovatie – Dakwerken – Duurzame Energie – 

Wenst u meer info over prijzen dakrenovatie kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Prijzen Dakrenovatie

Duurzame Energie | Isolatie | Renovatie | Dakwerken | Zonnepanelen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Prijzen dakrenovatie

meer resultaten voor kosten dakdekker per m wc verstopt groningen loodgieter wc ontstoppen kosten kosten loodgieter per uur riool ontstoppen groningen riool verstopt assen uurtarief riool ontstoppen wat kost loodgieter wc verstopt kosten kosten dakdekker per m dakrenovatie kostenoverzicht de beste bespaartips mocht het zo wezen dat uw dakbedekking er slecht aan toe is dan kan een dakdekker u een dakrenovatie voorstel doen prijzen dakrenovatie raming aanvragen Als een dakdekker alles goed met u doorspreekt en u advies geeft over een dakrenovatie dan zal uw dak weer jarenlang beschermd wezen en heeft u er geen omkijken meer na. Uiteindelijk zal u flink besparen op de kosten van uw dakrenovatie die in de loop van de tijd toch uitgevoerd moet worden. Als u te lang wacht met het laten uitvoeren van een dakrenovatie dan kan het kostenplaatje erg hoog oplopen omdat uw gehele dakconstructie wel eens aangetast zou .

home algemene dakwerke gevelbekleding dakrenovatie verkoop dakbedekkingsmaterialen het bedrijf referenties contact dakwerken dieltjens alle producten en diensten voor algemeen dakwerk gevelbekleding amp dakrenovatie van hellende en platte daken dakrenovaties dakwerken dieltjens alle producten en diensten voor algemeen dakwerk gevelbekleding amp dakrenovatie van hellende en platte daken dakpannen prijzen dakpannen offerte nieuw pannendak dakpannen leggen aan betaalbare prijzen das dieltjens julien dakwerken in broechem ranstantwerpen. Een vrijblijvende informatieaanvraag voor een gedetailleerde offerte dakpannen afgestemd op de nodige dakwerken aan jouw pannendak kan altijd. Voor het plaatsen van dakpannen kan je best een egravechte vakmandakbedekker inschakelen Wat omvat prijzen dakrenovatie Vertrouw op kwaliteit en ervaring dieltjens biedt ruim jaar advi.

Toelichting over Prijzen dakrenovatie

gratis offertes ontvangen aanvragen home dakwerkengids dakwerken prijzen dakrenovatie dakherstelling gratis offertes dakwerken prijzen dakrenovatie dakherstelling gecadak dakwerken disclaimer sitemap linkpartners contact beheerder privacyverklaring besparen op de kosten van dakwerken vergelijk gratis offertes van dakwerkers uit de buurt ja start de gratis offerteaanvraag .